Pofteste la o friptura pe pat de legume!
Se ia o bucata intreaga de ceafa sau pulpa de porc si se impaneaza cu catei de usturoi (se face o gaura cu varful cutitului in bucata de carne si se introduce un catel de usturoi).
Se pune pe centrul unei tavi inalte sau unui vas de yena inalt. De jur imprejur se adauga orice legume aveti in casa sau va plac: cartofi, morcovi, ciuperci, fasole verde, broccoli, ceapa, telina, ardei (se pot folosi si amestecuri congelate sau legume conservate).
Vasul se umple cu un amestec de apa si vin alb pana la acoperirea legumelor.
Se adauga peste Vegeta, piper si cimbru si se baga la cuptor la foc mare.
Din cand in cand se scoate tava si se unge carnea cu usturoi frecat cu ulei de floarea soarelui. Spre final se adauga si peste legume usturoi.
Cand intra furculita usor in carne si legume este gata.
![]()
![]()
Cookie-urile strict necesare ar trebui sa fie activate in orice moment astfel incat sa putem salva preferintele pentru setarile cookie-urilor.
Acest site utilizeaza Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori pe site si cele mai populare pagini.