Caracatita si calamar in sos de smantana! 😀
Inelele de calamar si caracatita se fierb in suc propriu, la foc foarte mic si acoperite cu un capac.
Este mai usor sa taiati caracatita inainte de a o fierbe. Procesul de fierbere va dura inspre o ora.
Dupa ce au fiert cam pe jumatate, se presara cu usturoi pisat, ulei de masline, busuioc si sare chinezeasca, se pot adauga mirodenii chinezesti gasite in comert.
![]()
Daca vedeti ca zeama a scazut, se toarna vin alb din belsug.
Se presara ardei iute uscat (ciusca), in functie de cat de picant mancati, daca nu va place mancarea picante, presarati boia dulce.
Dupa ce a fiert totul se adauga smantana dulce de gatit dupa gust.
Se serveste pe pat de orez.
![]()
Cookie-urile strict necesare ar trebui sa fie activate in orice moment astfel incat sa putem salva preferintele pentru setarile cookie-urilor.
Acest site utilizeaza Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori pe site si cele mai populare pagini.