O cina de doamne de 40

23 decembrie 2016 Super40 A A A

article image

Dupa anul Maimutei de Foc, o maimuta nebuna si complet schimbatoare care ba a muscat din noi, ba ne-a mangaiat cu pene de flamingo, Ileana si cu mine, istovite complet si incercand sa ne tinem una pe alta in forma de super40, cu un strop de optimism ramas, am iesit la un vin si un bilant.
Ne plac locurile calde si primitoare, in general si mai ales pline de bunatati, ca doar suntem doua femei pofticioase asa ca desi gatisem mult si bine, (eu, nu Ileana!) am zis sa mergem totusi la un restaurant. Am ales Le Grenier a Pain pentru ca au mancaruri rafinate si sofisticate pregatite de Chef Johnson, care, ca si localul este un om cald si o gazda foarte primitoare.
ileana-badiu-le-grenier-a-pain-centrul-vechi-2-1
Noul meniu de restaurant, din toate cele trei locatii Le Grenier à Pain din Bucuresti, include preparate delicioase ce pot fi savurate atat in restaurantele Le Grenier à Pain, cat si prin serviciul de catering Le Grenier à Pain, preparate precum Terrine Foie Gras, Tartine cu icre de Manciuria, Tartine cu branza feta gratinata si rosii uscate la soare, supa de creveti cu lapte de cocos, ratatouille de legume, file de biban de mare cu sos Bearnaise si orez salbatic, John Dorry rumenit in cuptor cu hribi, tigaie cu fructe de mare si ciuperci de padure, cotlet de manzat cu rucola si dulceata de ardei iute, Filet mignon tras in unt cu hribi in sos propriu, pulpa de rata cu varza rosie si mar Renette, chimen si sos de portocale, ciocanel de berbecut la vatra cu legume alese, piept de rata cu mere caramelizate si dulceata de ardei iute. Aceste preparate dovedesc maiestria lui Chef Johnson si experienta lui de peste 35 de ani, in acest domeniu.
super40-glp-4-1
super40-glp-3-1
super40-glp-2-1

Una peste alta, am mancat exceptional, am baut un vin rosu, ca sa nu spunem mai multe, ca nu da bine la varsta noastra si am plecat si cu sacosele pline de cozonaci si dulciuri special pentru Craciun.

Bilantul maimutei nu l-am mai facut. Am preferat sa barfim nitel si sa radem cu gurile pana la urechi cum numai noi stim, atunci cand suntem impreuna, intr-un loc care ne place mult.
food
3
1
2


Comments

  • si mie-mi place mult grenier a pain, l-am descoperit recent, abia asta vara, dar cred ca n-a fost saptamana sa nu savurez acolo un frappe cu capsune, miam! abosulut delicos!

Lasa un comentariu